Wie

Ik ben Afke, een zeer gedreven persoon met een werk- en levenservaring met kinderen/jongeren die gewoon net iets meer nodig hebben aan begeleiding. Ik bied ambulante begeleiding aan kinderen en jongeren die vast lopen in hun ontwikkeling, vooral in combinatie met onderwijs.

Wilt u meer van mij weten?

Kijk dan op de pagina: ‘Wie ben ik.”

Wat

Ik kan middels PGB en een indicatie ZIN ( via de gemeentes in Noord Limburg( Venlo uitgezonderd) begeleiding bieden aan kinderen/jongeren tot  18 jaar. Mocht u of uw kind ouder zijn dan 18 dan kan ik in sommige gevallen vanuit de verlengde jeugdwet de zorg continueren. 

Wilt u al meer informatie dan verwijs ik u naar de pagina;”wat kan ik voor u betekenen.”

Hoe

Ik kom bij u thuis voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan ook via de gemeente lopen, het zogenaamde zorgmatch/keukentafelgesprek.

Mocht er een klik zijn, dan gaan we gedurende drie maanden werken aan de opgestelde doelen. Hieruit zal na drie maanden een evaluatie volgen.  Vanuit hier kijken we of en hoe we verder gaan.

Wanneer 

Als u of uw kind hulp nodig heeft , sta ik altijd open voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mijn expertise ligt vooral binnen kinderen met  ASS/ADHD.  Juist in combinatie met het onderwijs.

Waar 

De begeleiding kan bij u thuis plaats vinden , op het werk of op school. 

In ieder geval op een plaats waar u of uw kind zich prettig voelt.

Dit zal altijd in overleg worden besloten.