Ik ben Afke, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Twee kinderen die op hun manier ook wat extra ondersteuning nodig hebben in de opvoeding.  Hierdoor doe ik niet alleen als professional maar ook als moeder veel ervaring op.

Ik ben betrouwbaar, empatisch, enthousiast en gestructureerd.

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest binnen het speciaal basis-  en regulier onderwijs. Thematisch werken en hoogbegaafdheid trokken mijn aandacht. Hier bleef ik mij in ontwikkelen door mijn focus te leggen op het individuele kind binnen de groep en wat deze nodig had. Kinderen die iets meer nodig hebben dan het reguliere vonden een speciale plek bij mij.

Vanuit hier  heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan binnen de jeugdzorg waar ik ervaring heb opgedaan met groepen draaien, logeerweekenden draaien, ambulant begeleider en huiswerk begeleiden. Door de groei van het bedrijf werd ik teamleider van een jong team en lid van MT met als item de omslag naar de nieuwe jeugdwet.

Uiteindelijk heb ik, met drie vennoten, een eigen zorgboerderij opgezet. Binnen dit bedrijf heb ik de logeerweekenden en de maatwerktrajecten opgezet en ontwikkeld. Het maatwerk( zorg en onderwijs voor jongeren die zijn uitgevallen binnen het reguliere onderwijssysteem) sprak mij het meeste aan. Ook hier lag mijn kracht bij het individueel werken met de jongere.

Ik volg mijn hart en mijn enthousiasme en wil mij nu volledig gaan richten op kinderen en jongeren die vastlopen binnen hun ontwikkeling in combinatie met het onderwijs.

Hierbij maak ik gebruik van alle facetten die meespelen in het leven en de omgeving van de jongeren. 

Ik wil mijn expertise graag gaan inzetten.

Wil jij hier gebruik van maken?

 

 

 

afscheidscadeau werk, welke kwaliteiten zien mensen bij mij.